Borger Adventure is verhuisd!

U kunt al onze activiteiten nu vinden bij Drenthe Xperience in Gasselte.

Meer over locatie Gasselte Maak kennis met Drenthe Xperience

De leukste outdoor activiteiten en arrangementen van Drenthe!

Borger Adventure was vele jaren uw locatie voor actieve indoor en outdoor activiteiten, kinderfeestjes en arrangementen. De afgelopen jaren hebben we met de naam Drenthe Xperience op diverse plekken in het noorden van Nederland activiteiten aangeboden. Nu we sinds januari 2013 naar Gasselte (vlakbij Gieten) zijn verhuisd, is het tijd om de naam Borger Adventure achter ons te laten.

In Gasselte bevindt Drenthe Xperience zich bij Camping De Lente van Drenthe. Een super mooie locatie, gelegen op de Drentse Hondsrug. Een paradijs voor iedereen die van rust, natuur en buitensport activiteiten houdt. Ons gastvrije personeel en ervaren instructeurs zullen hier alles doen om van uw familiedag, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, schoolreis of kinderfeestje een onvergetelijke dag maken.

Website Camping De Lente van Drenthe

buks

Overnachten

Na uw dag met activiteiten lekker in slaap vallen in een luxe safaritent, bungalow of compleet ingerichte lente tent? Drenthe Xperience is onderdeel van de Camping Lente van Drenthe. Een paradijs voor iedereen die van rust, natuur en een actieve vakantie houdt.

Ontdek Drenthe per mountainbike!

Ontdek per mountainbike het schitterende Drenthe! Drenthe Xperience biedt diverse, uitdagende mountainbike routes voor iedereen, van kinderen tot volwassenen.

Neem contact op

Vul uw gegevens in, verstuur uw bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  1. U kunt ons ook bereiken via of via 0599 564333.