Life coach Rotterdam

Life coach Rotterdam

Life coach Rotterdam

Zit jij vast en ben je de weg een beetje kwijt in je leven? Een life coach in Rotterdam kan je helpen bij het vinden van jouw levensdoel. Zo kom je er achter wat jou nou echt drijft en wat zin geeft aan jouw leven. Doordat de life coach de juiste vragen stelt en je kritisch laat kijken naar je persoonlijke- en professionele leven leer je om betekenis en plezier terug te vinden en richting aan jouw leven te geven.

Waarom life coaching?

Veel mensen hebben dromen die over de tijd steeds meer zijn gaan verstoffen. Misschien leef je te veel naar de verwachtingen van anderen waardoor je in de hectiek niet aan jezelf toe komt. Of denk je dat er te weinig tijd over is voor jou passies. Life coaching helpt je om jouw innerlijke vuur weer op te stoken en antwoord te vinden op jouw levensvragen. Dit kan zowel over werk als privé gaan, maar doorgaans is het een combinatie. Zo kan het zijn dat je nog maar net met je carrière van start bent gegaan en merkt dat je er niet gelukkig van wordt, terwijl je hier jaren voor gestudeerd hebt. Voor je gevoel ontbreekt er iets essentieels. Wat nu?

Hoe ziet life coaching er uit?

Tijdens de coaching sessies wordt jouw leven onder de loop genomen. Stap voor stap ga je een laagje dieper, om er achter te komen wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Zelf ontdek je de antwoorden die bij je passen. Vaak zijn het je eigen overtuigingen en aannames waardoor je vast zit. Hier ga je dan ook veel aandacht aan besteden, om ze te doorgronden en om te buiten. Door de gesprekken en oefeningen met je coach ga je steeds wat dieper in op de zaken die omhoog komen. Zo kom je uiteindelijk bij je drijfveren, de kern van wie jij wilt zijn. Vaak passen de overtuigingen en aannames die je al lang met je mee draagt hier niet meer bij. Deze gesprekken zijn niet makkelijk maar brengen je wel bij het doel. Uiteindelijk leer je een leven te creëeren dat bij je past.

Gun jezelf life coaching

Wanneer je vast zit is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven dat je weer richting in je leven krijgt. Betekenis in wat je doet, omdat je weet waarvoor je het doet. Ervaar zelf wat life coaching in Rotterdam voor jou kan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *