Personal trainer Bergen op Zoom

Personal trainer Bergen op Zoom

Personal trainer Bergen op Zoom

Personal training is super populair en het is dan ook de meest effectieve manier van trainen. Met een personal trainer in Bergen op Zoom behaal jij jouw fitness doelen. Trainen met een personal trainer kost namelijk weinig tijd en je behaalt betere resultaten doordat je 100% individuele aandacht krijgt. Ook vormt je trainer een stok achter de deur en word je gemotiveerd om je volledig te geven.

Persoonlijk trainingsschema

Een personal trainer in Bergen op Zoom start met het bespreken van je doelstellingen. Deze zijn namelijk bepalend voor de manier waarop jouw training vorm krijgt. Zo kan het jouw doel zijn om af te vallen, spiermassa op te bouwen of je conditie te verbeteren. Iedereen is verschillend en heeft zijn of haar eigen doelstellingen. De personal trainer

maakt een persoonlijk trainingsschema met een gerichte aanpak waardoor jij verder komt. Natuurlijk zorgt diezelfde trainer ervoor dat jij de oefeningen ook daadwerkelijk en op een juiste manier gaat uitvoeren. Door het einddoel op te splitsen in kleinere subdoelen boek je snel progressie en blijf je gemotiveerd om te gaan sporten.

Één op één begeleiding

Tijdens de personal training krijg je 100% persoonlijke aandacht. Hierdoor train je effectief de juiste spieren en leer je om oefeningen optimaal uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat de kans op blessures een stuk kleiner wordt. De personal trainer kan je in het moment feedback geven waardoor je oefeningen net wat meer effect hebben. Ook kan de trainer je ‘pushen’ om net dat beetje extra te geven. Op een gegeven moment kun je de oefeningen zelf allemaal technisch juist uitvoeren, maar ook dan merk je dat de personal trainer een extra dimensie aan jouw training geeft. De personal trainer is er niet om je af te beulen maar helpt jou om gestructureerd toe te werken naar jouw doel.

Personal training is geschikt voor iedereen

Wat jouw persoonlijke doelstelling ook is, de personal trainer is er voor iedereen. Je kunt de personal trainer zien als een coach die ervoor zorgt dat jij komt waar je wilt zijn. Of dit nu 5 kilo lichter is of dat je jouw staande persoonlijke records wilt verbreken maar een plateau hebt bereikt in je training. Een personal trainer helpt iedereen die wil werken aan zijn of haar lichaam en gezondheid. Vaak kan de trainer je ook adviseren over andere zaken die van belang zijn voor een gezonde leefstijl, zoals gezonde voeding en de hoeveelheid rust die je lichaam nodig heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *