Entertainment bedrijfsfeest Eindhoven, ideeën die je gasten zullen verrassen

Entertainment bedrijfsfeest Eindhoven, ideeën die je gasten zullen verrassen

Of je nu een bedrijfsevenement of een privéfeest organiseert, evenementen entertainment is een geweldige manier om je gasten te vermaken! Hier zijn enkele ideeën voor entertainmentevenementen die je gasten echt zullen verrassen

Plaats een evenementmuren

Een evenementenmuur? Ja, als je het goed gebruikt, krijg je geweldige reacties door eenvoudig een evenementmuur op te zetten die stijl en karakter aan je evenement toevoegt. Of het nu wordt gebruikt om je merk te promoten of om er gewoon stijlvol uit te zien, een op maat gemaakte evenementenmuur kan je evenement helpen opvallen zodra je gasten aankomen. Dit kan ook een geweldige plek zijn voor de aanwezigen om selfies en ‘rode loperachtige’ beelden van zichzelf te maken.

Verrassende ontvangst

Heb ik je gezegd dat je je moet onderscheiden van de massa? Dat bedoelden we letterlijk. Met “levende figuren” in de buurt zal je bedrijfsfeest echt tot leven komen. Wat op het eerste gezicht menselijke hagen lijken, zijn in feite haagvormige mensen. Ze kunnen rondlopen op je locatie, zwaaien, knuffelen en in het algemeen een glimlach op de gezichten van je gasten toveren. Een unieke nieuwigheid! Je kunt ook clowneske figuren inhuren die je gasten een warme ontvangst geven.

Silhouet kunstenaars

Zit je met enkele mensen vast in een gesprek achter in de kamer? Wandelacts zijn perfect om ervoor te zorgen dat niemand het plezier mist om naar je toe te komen! Er zijn verschillende soorten wandelacts, waaronder goochelaars en karikaturisten, maar we hebben gemerkt dat een silhouetartiest een grote respons krijgt, omdat het over het algemeen iets is dat de aanwezigen nog nooit hebben meegemaakt. Een kunstvorm die in het begin van de twintigste eeuw erg populair was. Gasten laten hun profiel op papier knippen en plakken het op een kaart om mee naar huis te nemen. Dit is een perfecte manier voor je gasten om zich al het plezier te herinneren dat ze op je evenement hadden!

Circusartiesten

Als acrobatiek je ding is en je je gasten wilt betrekken, waarom kiest je dan niet voor een paar circusartiesten? Deze heren circusartiesten lopen tussen de gasten, gekleed in entertainerkleding, iets wat je misschien terug kunt vinden in de strandfoto’s van je overgrootmoeder van vroeger.

Een jongleur

Wat is er mooier dan met een artiest jongleren? Een jongleur met een brandend object in zijn handen heeft nog meer aantrekkingskracht. Er bestaat ook een briljante combinatie van vuur, gecombineerd met muziek. Het vuur danst op de tonen van de muziek. Het is eerder een ernstige act waarbij je zult twijfelen tussen lachten of in je handen klappen.

Een “talkbox”

Als je ergens een “talkbox” op de kopt kunt tikken, dan kun je er je kop op verwedden dat meer dan de helft van de aanwezigen klaar zal staan om zijn mening te geven over het bedrijfsfeest. In de meeste gevallen gaat het om positieve en grappige reacties.

Conclusie

Er zijn veel verschillende soorten entertainment bedrijfsfeest in Eindhoven, je vindt zeker iets wat aan uw behoeften voldoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *