Laat een echo maken in Lelystad

Laat een echo maken in Lelystad

Hoera, je bent zwanger! Gefeliciteerd. Zwanger zijn is ontzettend bijzonder. Misschien wilde je dit al heel lang en is het eindelijk gelukt. Of misschien is het een onverwachte verrassing. Hoe dan ook, zwanger zijn blijft een unieke ervaring. Of het nu je eerste kindje is of je vierde, het blijft bijzonder.

Wanneer je zwanger bent zijn er heel veel dingen waar je aan moet denken. Er zijn ook een hele hoop dingen die je moet regelen. Eén van deze dingen die je niet mag vergeten is de echo! Er zijn een aantal echo’s die tijdens je zwangerschap verplicht zijn. Dit zijn de medische echo’s die je in het ziekenhuis of bij de gynaecoloog kunt laten maken. Deze zijn nodig zodat je tijdens je zwangerschap de juiste begeleiding krijgt. Ook worden deze door je zorgverzekering vergoed.

Maar wist je dat je naast deze medische echo’s nog veel meer echo’s kunt laten maken. Zo kun je op voorhand al veel meer over je kindje zien en leren. Deze echo’s kun je te allen tijde laten maken. Op elk gewenst moment kun je een echo Lelystad inplannen.

EchoPRET in Lelystad

Je kunt een echo kit online bestellen. Hiermee kun je thuis samen met je partner een echo maken. Dit is leuk voor een keer, maar je wilt dit natuurlijk niet elke keer helemaal zelf moeten doen. Wist je dat je dit ook kunt laten doen? Bij EchoPRET in Lelystad ben je meer dan welkom! Zo kun je op elk moment van je zwangerschap een kijkje nemen bij je kleine en zien hoe hij/zij zich ontwikkelt. Wat ook een verschil is met de echo’s bij echoPRET en medische echo’s is dat je bij echoPRET publiek mag meenemen. Wil jij je kindje al introduceren aan familie en vrienden kan dat gewoon. Iedereen die jij wilt uitnodigen is welkom.

Hou er wel rekening mee dat deze echo’s niet door de verzekering worden vergoed. De kosten zijn voor je eigen rekening. De echo’s zijn er al vanaf €40,- te verkrijgen.

Een populair moment om een extra echo te doen is wanneer je 15-16 weken zwanger bent. Dan is het geslacht van je kindje normaal gezien goed in beeld te krijgen. Deze geslachtsbepalingsecho is een 2D echo.

Wanneer je wat later in je zwangerschap bent, zo rond de 28 weken, kun je er ook voor kiezen om een 3D of 4D echo te laten maken. Dit wordt gedaan doormiddel van een ‘Echo beleving’. Deze echo beleving duurt gemiddeld 30 minuten en je kunt hiervoor je vrienden en familie uitnodigen. Tijdens deze echobeleving zal je een goed beeld van je kindje krijgen. De kosten van een echobeleving bedragen €65,- en is zeker de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *