Helium ballonnen Eindhoven

Helium ballonnen Eindhoven

Helium ballonnen Eindhoven

Helium ballonnen Eindhoven zijn ideaal om te gebruiken als versiering bij een evenement of feest. Deze ballonen gevuld met helium blijven redelijk goed hangen en geeft dat tikkeltje extra er bovenop. Bovendien zijn kinderen zot van deze helium ballonnen Eindhoven omdat ze de ballon in de lucht kunnen houden.

De ene ballon is de andere niet

Bij ballonnen is de kwaliteit van de ballon van groot belang als men deze vult met helium. Hoe beter de kwaliteit, hoe langer de ballon meegaat (tot max. twee weken)

Helium: een woordje uitleg

Helium is een gas dat onder de noemer van Edelgassen valt . Bij de edelgassen vinden we trouwens nog neon, argon, krypton, xenon en radon. Helium is een gas dat veel lichter is dan de lucht. Daarom blijven de ballonnen gevuld met helium zweven in de lucht. Ook waterstof is een gas dat lichter is dan lucht en wordt gebruikt om iets te doen zweven. Maar helium heeft een hoger stijgingspercentage dan waterstof namelijk 93 procent. Helium is ook moeilijk te vinden of te winnen.

Nog bijzondere eigenschappen van helium

– Helium is een kleurloos gas.

– Helium heeft geen reuk of geur.

– Helium is niet brandbaar.

– Helium bestaat uit losse atomen.

– Helium kan gerecycleerd worden.

Vragen over het gebruik van Helium ballonnen Eindhoven

Helium inhaleren is af te raden en zelfs levensgevaarlijk: Helium inhaleren zorgt ervoor dat je een piepstemmetje krijgt en zorgt voor lachwekkende taferelen. Maar dit is natuurlijk niet zonder gevaar want helium inhaleren kan voor ademproblemen zorgen, voor geen zuurstof meer in de longen, voor hersensletsels met tenslotte de dood tot gevolg.

Hoe lang blijven helium ballonnen Eindhoven in de lucht?

Afhankelijk welke soort ballon er gebruikt wordt kan een ballon met helium tot maximum twee weken in de lucht worden gehouden. Het zweven zelf van de ballon hangt af van de grootte van de ballon en kan tot maximum 36 uur zweven in de lucht, nadien blijft hij hangen of begint hij zachtjes te dalen en helium te verliezen.

De weersomstandigheden spelen een grote rol bij helium ballonnen Eindhoven:

Als het warm is dan gaat de ballon, veel vlugger plat. Dit gebeurt ook bij extreem koude temperaturen dat de ballonnen vlugger plat worden door het verliezen van helium door kou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *